Grup de Treball "Les Mesures amb Escaires de lo Medieval" - Grup de Treball Les Corts - Col·legi d'Arquitectes de Catalunya - https://www.arquitectes.cat/ca/les-corts

Group de Travail "Les Mesures avec Équerres du Médiéval"

Workgroup "The Measures with Squares of the Medieval"

Grupo de Trabajo "Las Mesuras con Escuadras de lo Medieval"

 

Arquitecte responsable: Joaquim Lloveras i Montserrat - Arquitectes col·laboradors: Núria Ayala, Victòria Bassa i Judit Taberna

 

La Mesura medieval al claustre de Santa Maria de Pedralbes:  5 segles de mesura medieval als claustres de Barcelona (XI al XV).

La Mesure Médiévale au cloître de Santa Maria de Pedralbes: cinc siècles de mesure médiévale aux cloîtres de Barcelona (SXI à XV).

The medieval measure in the cloister of Santa Maria de Pedralbes: five centuries of medieval measure in Barcelona cloisters (SXI to SXV)

La Mesura medieval en el Claustro de Santa Maria de Pedralbes: 5 siglos de mesura medieval en los claustros de Barcelona (XI al XV).

 

Els vídeos s'aniran alternant. - Les vidéos seront en alternance. - The videos will alternate. - Los vídeos se irán alternando.

 

.

 

Per més informació, veure vídeos publicats més avall i a les pàgines anteriors.

Pour en savoir plus, voir les vidéos publiées ci-dessous et aux pages précédentes

For more information, see published videos below and in previous pages.

Para tener más información, ver videos publicados más abajo y en páginas anteriores.

                                Santa Maria de Pedralbes - Bases del Claustre Baix ..... Santa Maria de Pedralbes - Columnes del Claustre Baix, Ampit i Mur del Claustre

Santa Maria de Pedralbes - Bases del Claustre Baix

Santa Maria de Pedralbes - Columnes del Claustre Baix, Ampit i Mur del Claustre

rm5.pdf

S XII (?) Santa Maria del Castell de Claramunt

SXIII Monestir Santjoaniste d'Alguaire

rm5.mp4

Kim Lloveras i Montserrat, Dr. Arquitecte i professor de l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Espais TK by Joaquim Lloveras i Montserrat is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 2.5 España License